DeeJay dance music blog, House music, Makedonija, muzika, DJ Macedonia



>> HOME OF MUSIC & DJs - ABOUT - ARCHIVES - SERVICES - ADVERTISE - CONTACT - RSS
>>> MACEDONIAN MUSIC - MAKEDONSKA MUZIKA - BALKAN MUSIC - MAKE MONEY ONLINE
>>> HOUSE MUSIC WORLD - DEEJAY IS ALL AROUND YOU - PHOTOS - TOP PICKS

utorak, 08.06.2004.

Severina, Severina .....

Dve Severine u crno-beloj kombinaciji  :))

Proslava nedelja garant projde u znak na Severina, barem do internet so se tice (i toa ne samo lokalniat - ex-YU, nego i u svetsci razmeri). Za vesta okolo toa deka ima nekoe sexy klipce so Seve-ta, doznav baj eksident, ka so normalno se desaa kad ce preturas po globalnava mreza.
I so da recem. Me zatece na spienje .... :)
Inace sam Severinin fan jos od poodamna. Praem i fanovska web srana za nua [www.Severina.tk], koa veruam u skoro vreme ce vidi i bel d'n. :) Se nema vreme b's drugarcinja. Ali bice i to. A, sta nije bilo. ;)
Od mlogote komentari na net, spored mene definitivno najkompletna baza na cel tek na nastanite ima na http://seve.blog.hr (edno od cedata na Blog.hr). Avtorat se pomucil i uspeal sve da s'bere (od deka sve ne) na edno mesto, i da ponudi na tacna na svite posetiteli. So toa ne mu rasne kontoto u banka, ali brojceto od kaunterat sigurno se menja, prema gore. :)
Pofalba za trudat momak/dejko ! Ova pofalba mislim za objektivnoto informiranje odnosno zbir na sve so se desaalo okolo Severinu u posledniav period. Da ne svati nekoj pogresno nesto.
Mojat komentar za sve okolo Severinoto filmce na internet e sledan ....
Se znae koj e sopstvenik na klipceto, ne se znae tocno koj ga pustil da seta naokolo (barem za sea) i so koa cel. Istoto moze da e obnarodeno zaradi tri pricine : popularnost, odmazda, i krazba pa gleanje seir (normalno od tri razlicni persone, zavisno koj so gleal kao cel so negooto staljanje na internet).
Jos nesto. Spored mene objavuanjeto na vesta od strana na Index.hr ne e nesto nepravilno, loso. Pa ljudite ga praele samo ona so em e u profesijata, objavile nekoa vest. Ka so kazuav toa ga prezentirale korektno. Ako e tace, negleam zosto krivicata se glea u nia. Toa sto nekoj ne ga svaca fenomenat narecen internet i sto sve toj moze da pruzi (pretsedateli na novinari, sudie, advokati,... i slicni lameri), neka zemev prvo casoj za edukacija od taja oblast, pa posle neka kazuav prikaznje.
Index-ovci - imate moa poddrska za navremeno informiranje !
Severina - moata poddrskata ide i na tvoa adresa. Ne tepaj mlogo glava od dzid, 'cause U R clean. U R human, right? Zatoa nema so da se neznaem sramis, nerviras. Digni glavata visoko i teraj dalje ! Mojat CD-player ga ocekua tvoeto noo CD. Nemoj da se iznaceka. :) OK?
Ka so rekov pogore, fanovsciat web sajt 4 U [www.Severina.tk] napraen od moa ruka, nabrgo i na net. Pa dzirni ga kad ce mozes. :))
Zivi i zdravi da ste mi !


- 20:48 - by Sase Antic - Comments (3) - Print - # Link - Top ^ --- Bookmark and Share

petak, 04.06.2004.

Dobrodojdovte na http://DeeJay.blog.hr !

Dobrodojdovte na http://DeeJay.blog.hr !

Epa, virtuelni drugarcinja dobrutro/dobar dan/dobrovecer, koj kako ga vatil d'nat.
Za blogoj imam cueno od pred nekoe vreme, a na Blog.hr slucajno naletav (imase nekoa malecka statija na Aber.net.mk). Malo prosetav niz nekoj od sajtojte na blogerite, i resiv i ja da se uclenim. I eve, tue sam. Sea i Vie ste tue,... na mojav blog, mislim posto ga citate ova. Tace? :)
Inace so da kazem za toa koj sam, od deka sam, so praem na planetava? Z's ga pocnav blogav? Polako, trepenie-spasenie, sve ce doznaete so tek na vreme citajci dji mojte komentari.
Kompjutercevo od koe sam spoen na internet se naodja u Makedonija, a jazikav na koj Vi ga pisuam ova e lokalan dijalekt. Koj razbere-razbere, koj ne preko Taseta! :) Vuk rekal :"Pisuaj kako sto zboris", a Mecka potvrdila : "Da, tace e", i ja sve toa si ga vrzuam u krpce i eve ga primenuam ovde. Kapish?
Inace "in ma free time" sam i DJ, pa od tamo i nikat.
Na blogav ce ima sve sto ce mi padne na pamet da napisem/iskomentiram u momentat. Ce ima informacie, lokalni finte i finticinja, zafrkancie,.... sve toa se razbira za dobra zabava na on-line publikata. Nema striktno ogranicuanje na nekoa tema. Turlitava ce bide,.... more puboo receno gra'-kalenik. :)
Dosta Vi e ka za prv put. Se citamo nabrgo.
Peace out !


- 07:21 - by Sase Antic - Comments (0) - Print - # Link - Top ^ --- Bookmark and Share



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Make Money with Twitter

For more RECOMMENDED MONEY MAKERS - CLICK HERE.



Looking for something? SEARCH HERE!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Home of Music & DJs | About | Archives | Services | Advertise | Contact | DeeJay RSS
Macedonian Music - Makedonska Muzika | Make Money Online

Copyright © 2004-2024 DeeJay - Electronic Dance Music DJ Blog by Sase Antic :: All Rights Reserved.
Design: Techno Lab - Web Design Macedonia, Website Redesign, SEO, Social Media, Internet Marketing
DeeJay.blog.hr (blog.dnevnik.hr/deejay) - A part of Cortex Cerebri Network | Blog started: June 4th, 2004

Π .